به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازپایگاه خبری اوشیدا غلامعلی رفعت رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان زابل بیان داشت: تعداد مأموریتهای انجام شده از تاریخ 27 اسفند ماه تا هفتم فروردین در پایگاههای اورژانس 462 مورد بوده است.
وی با بیان اینکه، ۱۹ نفر پس از دریافت اقدامات درمانی در محل حادثه از انتقال به بیمارستان امتناع کردند افزود: تعداد ۷۷ ماموریت جاده ای انجام شده است همچنین ۸۵ تن از مصدومان این حوادث نیز پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه انتقال یافتند.
وی با عنوان اینکه سه تن از مصدومان قبل از رسیدن آمبولانس جان خود را از دست داده اند افزود: تعداد ۳۸۵ ماموریت غیرتصادفی توسط این مرکز انجام شده که در این راستا ۶۷ نفر به بیمارستان های تابعه و ۳۰۹ تن نیز به صورت سرپایی در محل درمان شده اند.
انتهای پیام//
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه